Μουνάφο: «Δεν μπορούσα να φωνάξω στο γκολ του Μέσι»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Δεν μπορούσα να φωνάξω στο γκολ του Μέσι»

bet365

Το Μουντιάλ, ο Μέσι, τα σχέδιά του κι ο Αστέρας στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Μουνάφο σε Μέσο της πατρίδας του.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τενερίφη – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Μουνάφο μίλησε για την χαρά του στην πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας αλλά και για την... αρρώστια που έχει για τον Μέσι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία του στην Ελλάδα και τη σκέψη του να δοκιμάσει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα είπε στη «Diario Uno» για:

Την πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιάλ: «Φυσικά και είδα την αναμέτρηση της Αργεντινής κόντρα στο Εκουαδόρ. Ήταν ξημερώματα στην Ελλάδα, θέλαμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Δεν μπορούσα να φωνάξω στα γκολ γιατί όλοι δίπλα μου κοιμόντουσαν. Ήταν απίστευτη χαρά το γεγονός ότι προκριθήκαμε στη Ρωσία. Επίσης, ήμουν χαρούμενος για τον Μέσι. Είμαι άρρωστος μαζί του».

Για τα σχέδιά του: «Είναι ένα πρωτάθλημα και μια χώρα, όπου αισθάνομαι άνετα. Αν και μερικές φορές σκέφτομαι την αλλαγή. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και οι οπαδοί και οι προπονητές με γνωρίζουν, οπότε έχω περισσότερες πιθανότητες. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τον Αστέρα: «Υπάρχει ανταγωνιστικό επίπεδο ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, καμία δεν έχει πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλη. Αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε άσχημα και αλλάξαμε προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα