Παραιτούνται Σαραβάκος – Βλάχος από τη «Συμμαχία»

Παραιτούνται Σαραβάκος – Βλάχος από τη «Συμμαχία»

Gazzetta team
Παραιτούνται Σαραβάκος – Βλάχος από τη «Συμμαχία»

bet365

Την παραίτησή τους από το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος για τις εκλογές και τη σύσταση νέου Δ.Σ. θα υποβάλουν οι Δημήτρης Σαραβάκος και Σπύρος Βλάχος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Τα δύο μέλη του νυν Δ.Σ. της «Συμμαχίας», στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο θα δηλώσουν παραίτηση, ενώ θα προκυρηχθεί νέα Γ.Σ., ώστε να πραγματοποιηθούν εκλογές και να προκύψει νέο Δ.Σ. μέσα στον Νοέμβρη.

Στο σημερινό Συμβούλιο θα τεθούν επί τάπητος ο απολογισμός της υπάρχουσας κατάστασης, η επικύρωση της κίνησης να δημοσιευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για τη συνεισφορά των φίλων της ομάδας, όπως επίσης και η προκήρυξη εκλογών μέσω έκτακτης Γ.Σ., αλλά και η στελέχωση εφορευτικής επιτροπής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα