Παίζει ο Μολέδο στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Παίζει ο Μολέδο στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Παίζει ο Μολέδο στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

bet365

Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό θα παίξει ο Παναθηναϊκός καθώς δικαιώθηκε για την έφεση που είχε κάνει στην αρχική ποινή των τριών αγωνιστικών.

Ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση κατά της ποινής τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ροντρίγκο Μολέδο για το ματς με την Λάρισα στο Κύπελλο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον ποδοσφαιριστή, καθώς δέχτηκε πως η φάση είχε κριθεί απ’ τον διαιτητή και τον βοηθό που ήταν μπροστά στο μαρκάρισμα!

Ο Βραζιλιάνος είχε εκτίσει ήδη τις δύο απ' τις τρεις αγωνιστικές της ποινής στα παιχνίδια με Λαμία για το πρωτάθλημα και Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

H ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα