Βασιλακάκης: «Μεγάλο βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Βασιλακάκης: «Μεγάλο βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Νίκος Μαρούδας
Βασιλακάκης: «Μεγάλο βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

bet365

Παρά την δεύτερη μεγάλη εκτός έδρας του Ατρόμητου, ο Θοδωρής Βασιλακάκης, μιλάει στο gazzetta.gr και εμφανίζεται προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη παρέα στα αποδυτήρια!

Ο Ατρόμητος για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας στην πρώτη κατηγορία. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν και στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με 0-1 και μετά το μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη, πήραν ακόμα ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν φαίνονται ικανά να επηρεάσουν τους Περιστεριώτες και να τους δώσουν... αέρα στα μυαλά τους. Όλοι παραμένουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, μιλώντας για μια δύσκολη συνέχεια. Μεταξύ αυτών και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 29χρονος μέσος, από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος και κόντρα στην ΑΕΚ έβγαλε την ασίστ του 0-1 από τα πόδια του Ντάουντα.

Ο άσος του Ατρόμητου, μιλάει στο gazzetta.gr για το μεγάλο αυτό διπλό της ομάδας του. Σημειώνει πως αυτό που παίζει ρόλο είναι πως στο Περιστέρι είναι όλοι οικογένεια, ενώ μιλάει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την συνέχεια. Πάντα προσγειωμένος, υπογραμμίζει πως η ομάδα του κοιτάει κάθε αποτέλεσμα ξεχωριστά, ενώ αναφέρεται και στο... περίεργο για τον ίδιο παιχνίδι με την Ξάνθη που ακολουθεί.

Ακόμα ένα μεγάλο διπλό για την ομάδα σου. Ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας του Ατρόμητου μέχρι στιγμής φέτος;

«Είναι η ομοιογένεια που έχουμε. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καταπληκτικό, έχουμε πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς παίκτες, δουλεύει ο ένας για τον άλλο κι όλοι για την ομάδα. Νομίζω πως αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας... Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε ό,τι έχουμε κάνει κάτι ακόμα, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περιέγραψέ μας λίγο την στιγμή που κάνεις την ασίστ στον Ντάουντα...

«Εγώ τον Ντιγκινί έψαξα, αλλά από την στιγμή που μια μπάλα μπαίνει στην περιοχή, πάντα είναι επικίνδυνη. Εντάξει, ήταν ο Ντάουντα εκεί, έχει το ένστικτο του σκόρερ, βρήκε την μπάλα και σημείωσε ένα ωραίο γκολ. Δε με νοιάζει που έκανα την ασίστ, με νοιάζει που κέρδισε η ομάδα τους τρεις πόντους».

Αήττητος και πρώτος ο Ατρόμητος! Που μπορείτε να φτάσετε;

«Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αρχικά έχουμε το ματς Κυπέλλου και μετά αυτό μέσα στην Ξάνθη. Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς, γιατί μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Που θα φτάσουμε θα φανεί στο τέλος... Εμείς είμαστε σοβαροί, βλέπουμε τα παιχνίδια ένα - ένα και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Στα αποδυτήρια το πανηγυρίσατε σαν μικρά παιδιά. Το γεγονός αυτό δείχνει πόσο πολύ θέλατε το ματς με την ΑΕΚ και την κορυφή;

«Δείξαμε με αυτό τον τρόπο πόσο καλό κλίμα έχουμε στα αποδυτήρια και πόσο φίλοι είμαστε. Δείχνουμε γενικά πόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό την φετινή χρονιά».

Το επόμενο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για εσένα. Με την Ξάνθη στη Θράκη. Πως το σκέφτεσαι αυτό το παιχνίδι;

«Το περιμένω πολύ, θέλω να δω πως θα είναι τα συναισθήματά μου εκείνη την στιγμή. Δεν παύει όμως να είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μου. Όταν κάνεις μια νίκη μέσα στην ΑΕΚ, το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο σημαντικό. Οπότε είτε είναι η Ξάνθη, είτε κάποια άλλη πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Ο κόσμος τι να περιμένει μέχρι το ματς με τον Πανιώνιο που είναι το επόμενο εντός έδρας σε δύο αγωνιστικές;

«Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Ξεκινάμε με το παιχνίδι Κυπέλλου, μετά την Ξάνθη κι όταν έρθει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα τα πούμε και με τον κόσμο μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα