Την Τετάρτη η έφεση του Μολέδο

Την Τετάρτη η έφεση του Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
Την Τετάρτη η έφεση του Μολέδο

bet365

Την Τετάρτη θα εκδικαστεί η έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία του Ροντρίγκο Μολέδο που τον αναγκάζει να χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εξάνταλησε την αυστηρότητά της στον Ροντρίγκο Μολέδο μετά την καταγγελία της ΑΕΛ και τιμώρησε τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού με τρεις αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Η «πράσινη» ΠΑΕ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη. Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να μειωθεί στις 2 αγωνιστικές η ποινή, τις οποίες θα έχει εκτίσει ο παίκτης με Λαμία και Καρδίτσα, ώστε να είναι διαθέσιμος για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα