Καραπαπάς: «Δεν θέλουμε υβριστικά πανό αλλά δεν είδα ίδια ευαισθησία με κ. Μαρινάκη»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Δεν θέλουμε υβριστικά πανό αλλά δεν είδα ίδια ευαισθησία με κ. Μαρινάκη»

bet365

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Λεμονή ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για το πανό για τον Σαββίδη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αρχικά έγινε ερώτηση προς τον κ. Λεμονή αλλά επί της ουσίας η ερώτηση πήγαινε προς τον Κώστα Καραπαπά ως εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Σ.Τ.. Η τοποθέτησή του είχε ως εξής:

Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν στο γήπεδό μας. Εγώ δεν ξέρω ρωσικά. Ζήτησε ο ΠΑΟΚ να κατέβει το πανό αυτό και κατέβηκε. Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα