Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

O Oλυμπιακός πήρε την μεγάλη νίκη που τον έφερε μια... ανάσα από την κορυφή και το gazzetta καταγράφει τα πεπραγμένα των παικτών του!

Προτό: Δεν ένιωσε απειλή από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, τον είδαμε μόνο στον ρόλο... πυροσβέστη που είχε στον τσαμπουκά των Σισέ-Πρίγιοβιτς. Στο δεύτερο μέρος όσες ευκαιρίες δημιούργησε ο αντίπαλος δεν ήταν στην εστία του για να θυμηθούμε κάποια εντυπωσιακή επέμβασή του.

Κούρτης: Είτε είχε τον Μακ είτε τον Βιεϊρίνια στην πλευρά του, έδωσε τις μάχες του και δεν επέτρεψε από την πλευρά του α βγει κάποια σημαντική φάση. Θα μπορούσε ωστόσο να είναι πιο ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του. Τα τρεξίματά του όμως κι η πίεσή του ήταν πολύ αποτελεσματική.

Ομάρ: Ο Νορβηγός περιόρισε τον Βιεϊρίνια που έμεινε για πολλή ώρα στην πλευρά του. Δεν βγήκε από την πλευρά του κάποια φάση, ενώ μαζί με τον Πάρντο συνέθεσαν το «όπλο» του Ολυμπιακού στις πλευρές. Και στο δεύτερο μέρος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, αποτελώντας κι αυτός έναν από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε.

Σισέ: Κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο ψύχραιμος στην κίτρινη με τον Πρίγιοβιτς αλλά σε τέτοια ματς οι παλμοί πιάνουν... κόκκινο. Έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 28'. Και στο 57' δεν έπιασε καλά την μπάλα στο κόρνερ του Φορτούνη. Στο 66' χάνει στον Σαμπράνο, του οποίου η κεφαλιά πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήταν στη θέση του αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό το κενό που άφηνε. Όποιο μικρό λάθος και να έκανε όμως η σωτήρια επέμβασή του στο 90', μετά την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, τον κάνει να έχει μια άκρως θετική εικόνα. Ξεκάθαρα από τους κορυφαίους απόψε, με την ψυχή και το πάθος που έβγαλε.

Ένγκελς: Αμυντικά, τα πήγε μια χαρά μιας κι ο Πρίγιοβιτς δεν φάνηκε καθόλου πέρα από ένα σουτ που είχε στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, ο Βέλγος πέτυχε και το γκολ δείχνοντας ότι στα στημένα είναι... μανούλα. Είχε γρήγορος επεμβάσεις και σωστές τοποθετήσεις αποφεύγοντας τα λάθη.

Ρομαό: Δεν έλειψαν τα γνωστά του τρεξίματα. Στο 45' άφησε κενό και έδωσε την ευκαιρία στον Μαουρίσιο να σουτάρει χωρίς να βρει στόχο, ευτυχώς για την ομάδα του. Με τον Οτζίτζα στο πλευρό του είχε περισσότερο το νου του στο ανασταλτικό κομμάτι, στο οποίο γενικότερα δεν είχε θέματα.

Οτζίτζα: Βρίσκει τέλεια τον Φορτούνη στο δεύτερο δοκάρι στο 28' στην ευκαιρία του Σισέ. Βοήθησε αρκετά τόσο ως παρτενέρ του Ρομαό στον αμυντικό τομέα, όσο και ως κρίκος με τη μεσοεπιθετική γραμμή βγάζοντας την μπάλα προς το μισό του ΠΑΟΚ. Σωστές και έξυπνες τοποθετήσεις που «πάγωναν» τον ρυθμό του ΠΑΟΚ και έδιναν ανάσες στο κέντρο των «ερυθρόλευκων». Μερικές φορές νόμιζες ότι είναι... παντού.

Φορτούνης: Προσπάθησε στο πρώτο μέρος να βρει τους χώρους και να φτιάξει τους συμπαίκτες του. Στο 28' με το κεφάλι βρήκε τον ο Σισέ αλλά αυτός... πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το στρώσιμο της μπάλας, λειτουργώντας περισσότερο ως αμυντικός. Εξαιρετική η πάσα του στον Κούτρη στο 34', με τον τελευταίο να ανοίγει το κοντρόλ μπαίνοντας στην περιοχή και να παίρνει το κόρνερ. Από το πόδι του έγινε το κόρνερ στο γκολ και γενικά ήταν πολύ καλός. Οι πρωταθλητές ήθελαν τον ηγέτη τους σ΄ αυτό το ματς και τον είχαν μέχρι το 86' που άφησε την θέση του στον Ζντιέλαρ. Δικαίως χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Πάρντο: Η ταχύτητά του δημιούρησε κάποια ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, με τον Λέοβατς να τον χάνει κάποιες στιγμές. Η σέντρα του στο 38' για λίγο δεν βρήκε τον Ανδρούτσο. Γενικά, η πλευρά του ήταν η «δυνατή» για τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός, πάντως, πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, βοηθoύσε πολύ και τον Ομάρ. Πολύ καλή η εικόνα του, δεδομένα στους διακριθέντες για τους πρωταθλητές.

Ανδρούτσος: Είχε την όρεξη και τη θέληση να βοηθήσει αλλά από τη μεριά του ο Ολυμπιακό δεν έβγαζε φάσεις. Ήταν ένα κλικ πιο πίσω στη σέντρα του Πάρντο στο 38'. Εκατοστά πιο μπροστά θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Θα έπρεπε να είναι πιο τολμηρός και να προσπαθήσει να φανεί. Αυτό ήθελε ο Λεμονής και πέρασε στη θέση του τον Μάριν στο 68'.

Ανσαριφάρντ: Δεν τροφοδοτήθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή όσο θα έπρεπε και δεν μπορούσε να βρεθεί με τον Φορτούνη, όπως στη Νέα Σμύρνη για παράδειγμα. Άσκησε πίεση ωστόσο βοηθώντας την άμυνα να ξεκινάει από ψηλά. Κάνοντάς τον αλλαγή στο 89' ο Λεμονής με τον Τζούρτζεβιτς ήθελε να δώσει... πνευμόνια στην επίθεσή του.

Αλλαγές:

Μάριν: Με την είσοδό του, ο Ολυμπιακός δημιούργησε και από τα αριστερά. Στο 81' άργησε μεν να δώσει σε Φορτούνη-Ανσαριφάρντ, αλλά... άδειασε υπέροχα τον Κάμπος και πήρε το κόρνερ. Είχε ανάγκη η ομάδα περισσότερη φαντασία και εκεί την έδωσε ο Γερμανός.

Ζντιέλαρ: Μπήκε στο 86' αντί του Φορτούνη για να δώσει ανάσες και περισσότερα μαρκαρίσματα στο τέλος, όπου ήδη οι Οτζίτζα-Ρομαό είχαν τρέξει πολύ.

Τζούρτζεβιτς: Μπήκε προς το τέλος για να δώσει την φρεσκάδα που δεν θα είχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε κάποια πιθανή κόντρα, μιας κι ο Ολυμπιακός προς το τέλος είχε δώσει γήπεδο στον ΠΑΟΚ. Δεν βρήκε την ευκαιρία και δεν μπορεί να κριθεί για τις επιθετικές του αρετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα