Ελ Καντουρί: «Μπορούμε τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Μπορούμε τη νίκη στο Καραϊσκάκης»

bet365

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ Ομάρ Ελ Καντουρί, είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει από το Φάλρο με τους τρεις βαθμούς.

Συγκεκριμένα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ στην «Real News» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (22/10, 20:30):

«Ξέρουμε όλοι στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε επίσης ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι θα δεχθούμε πίεση από τον αντίπαλό μας. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να πάρει μια νίκη που θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους στον ΠΑΟΚ και κυρίως στους οπαδούς μας. Είναι σημαντικό το ότι η ομάδα πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο.

Δουλέψαμε αρκετά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε και στην εμφάνισή μας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία. Πιστεύω ότι πλέον και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαμε στον ΠΑΟΚ στο τέλος των μεταγραφών έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα. Θεωρώ ότι πλέον βρισκόμαστε στο επίπεδο που πρέπει για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί για ένα τέτοιο ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα