Αμυντικοί με... διπλό ρόλο

Γιώργος Ντυμένος
Αμυντικοί με... διπλό ρόλο

bet365

Οι ανασταλτικοί παίκτες του Λεβαδειακού έχουν αθροιστικά 3 γκολ, ισάριθμες ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι - «Συμμετείχαν» στα 5 από τα 7 γκολ των Βοιωτών
Διαχρονικά στη μπάλα τη... δόξα παίρνουν οι μεσοεπιθετικοί, αφού εκείνοι συνήθως πετυχαίνουν τα γκολ. Ο Λεβαδειακός συνέχισε κόντρα στον ΠΑΣ το αήττητο σερί του και πλέον, οι «πράσινοι» είναι μία ομάδα όπου οι ανασταλτικοί της ποδοσφαιριστές έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή στα τέρματα που πετυχαίνει.
Οπως στο Αγρίνιο έτσι και χθες, ο Τσαμπούρης έδωσε την ασίστ και πλέον ο δεξιός μπακ των Βοιωτών έφτασε τις 2 τελικές πάσες. Την ίδια στιγμή ο Ζαραδούκας ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μπραντάο και «έγραψε» το 1-0 επί της Ξάνθης. Αυτόματα οι δύο οπισθοφύλακες του Λεβαδειακού ήταν «παρόντες» στα 3 από τα 7 του γκολ.
Στο 3-6-1 του Ανιγκό οι Νιασέ και Μητρόπουλος παίζουν στον άξονα ως «κόφτες». Αμφότεροι όμως έχουν σκοράρει 3 φορές, χαρίζοντας συνολικά 4 βαθμούς στην ομάδα τους. Ο πρώτος στο 1-1 της Κέρκυρας και στο 1-0 επί του Παναιτωλικού και ο παρτενέρ του στον χώρο της μεσαίας γραμμής, στο 1-1 με τον Πλατανιά.
Μάλιστα στην αναμέτρηση με τους Φαίακες την τελική πάσα στον Σενεγαλέζο έδωσε ο στόπερ Φαβάρο, που χρεώνεται και εκείνος μία ασίστ.
Αν κάποιος κάνει τις σχετικές προσθέσεις, θα δει ότι οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, ξέχωρα από την καλή τους παρουσία στα «μετόπισθεν», έχουν αθροιστικά 3 γκολ, ισάριθμες ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, ενώ συμμετείχαν στα 5 από τα 7 τέρματα της ομάδας τους. Στα μοναδικά που δεν βρέθηκαν στο πλάνο, ήταν τα 2 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα