Μανιάς: «Ετοιμοι για τη νίκη»

Gazzetta team
Μανιάς: «Ετοιμοι για τη νίκη»

bet365

Ο φορ του Αστέρα σχολίασε πως για την ομάδα του υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στο ματς με τον Πανιώνιο
Για την πορεία του Αστέρα και γενικότερο για το πως νιώθει στην Τρίπολη, μίλησε ο Μανιάς στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τους Ελληνες που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ελληνικές ομάδες;
"Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ελληνικές ομάδες. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι τα τελευταία χρόνια έχει τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στο Europa League. Είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία και όχι μόνο στα προκριματικά αλλά και στη φάση των ομίλων".
Για τη ζωή του στην Τρίπολη:
"Περνάω πολύ καλά στην Τρίπολη. Η Τρίπολη είναι μια ήσυχη πόλη και ταιριάζει πολύ στην ζωή ενός αθλητή. Όπως και τα Γιάννενα που ήμουν πριν είναι κατάλληλες πόλεις για όποιον αναζητά την ηρεμία του".
Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:
"Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ατρόμητο που δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα στο γήπεδο αλλά και οι αποβολές το έκαναν ακόμα δυσκολότερο. Ανήκει όμως στο παρελθόν αυτό το ματς και το έχουμε αφήσει πίσω μας. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον Πανιώνιο και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη".
Για την ελληνική διαιτησία:
"Δεν είναι δουλειά των ποδοσφαιριστών να σχολιάζουν τα θέματα της διαιτησίας. Εμείς κοιτάμε τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο να δίνουμε το 100%".
Για τους στόχους του Αστέρα φέτος:
"Μετά την περσινή κακή χρονιά, φέτος κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι. Θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς ξεχωριστά και έτσι πορευόμαστε".
Τι του αρέσει και τι όχι στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
"Φέτος αυτό που μου αρέσει είναι το ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Ολες οι ομάδες χάνουν παιχνίδια και κανένα ματς δεν είναι εύκολο για κανέναν. Οσο για το αν δεν μου αρέσει κάτι, από τη στιγμή που αγωνίζομαι στη Super League νομίζω πως θα μπορούσαν τα ελληνικά γήπεδα να έχουν περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες τους".
Για τη στήριξη του κόσμου του Αστέρα:
"Στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις ο κόσμος είναι κοντά στις ομάδες. Εμείς έχουμε και κόσμο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η γνώμη μου είναι ότι ο κόσμος κοιτάζει την ποιότητα του ποδοσφαίρου και έπειτα αποφασίζει για το αν θα βρεθεί στο γήπεδο η όχι. Στον Αστέρα για παράδειγμα, στα παιχνίδια που πήγαμε καλά όπως εκείνο με την ΑΕΚ υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο. Και πριν λίγα χρόνια που η ομάδα έπαιζε στην Ευρώπη είχε πολύ κόσμο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα