Χωρίς Λόπες και Τσοκάνη ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Χωρίς Λόπες και Τσοκάνη ο Παναιτωλικός

bet365

Οι δύο παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Μάκη Χάβου για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σάλκε – Μάιντζ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 18:15 από τους Φαίακες για την 8η αγωνιστική της Superleague, με τον Μάκη Χάβο να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Πλην των Λόπες, Τσοκάνη, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη γάμπα και θλάση, αντίστοιχα, εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Μπεχαράνο.

Η αποστολή:

Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα