Χίλιεμαρκ: «Ο κόσμος να παλεύει για εμάς, κι εμείς γι' αυτούς»

Χίλιεμαρκ: «Ο κόσμος να παλεύει για εμάς, κι εμείς γι' αυτούς»

Gazzetta team
Χίλιεμαρκ: «Ο κόσμος να παλεύει για εμάς, κι εμείς γι' αυτούς»

bet365

Εντυπωσιασμένος από την στήριξη του κόσμου, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, τόνισε πως όλοι τον Παναθηναϊκό θα παλεύουν κάθε αγωνιστική γι' αυτόν...

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ' όσα είπε στην εφημερίδα «Sportime»:

Για τη νίκη με την ΑΕΛ: «Το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Όλο το γήπεδο εξερράγη. Είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να έχεις»

Για τη στήριξη του κόσμου: «Όπως και την προηγούμενη βδομάδα έτσι και τώρα, οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Τους καλύτερους οπαδούς! Το να παίζεις σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό, είναι καταπληκτικό».

Για τα προβλήματα στην ομάδα: «Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Για ό,τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο, έχουμε ικανούς ανθρώπους να ασχοληθούν μ΄αυτά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμά του στον κόσμο: «Έχω ακούσει ασφαλώς και ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα... Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο και στη συνέχεια! Κάθε Κυριακή, ακόμα κι όταν παίζουμε εκτός έδρας, να είναι οι καλύτεροι οπαδοί στη λίγκα. Θα παλεύουν εκείνοι για εμάς, κι εμείς θα παλεύουμε γι΄ αυτούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα