Πρόβλημα ακόμα με Σεμπά και πιθανότητες για Πάρντο

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα ακόμα με Σεμπά και πιθανότητες για Πάρντο

bet365

Ο Σεμπά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και δεν προπονείται κανονικά και ο Πάρντο δείχνει υποψήφιος για βασικός με ΠΑΟΚ. Ούτε ο Εμενίκε ακόμα εντελώς καλά.

Ο Λεμονής έχει την διάθεση να περιμένει τον Σεμπά καθώς τον υπολογίζει για βασικό. Από την στιγμή που όμως ο Βραζιλιάνος δεν έκανε κανονικά προπόνηση την Πέμπτη όλα είναι ανοιχτά και ο χρόνος δεν... τρέχει υπέρ του. Ο Σεμπά είχε ένα θέμα με ενοχλήσεις στο πόδι και το γόνατό του εδώ και μέρες. Έτσι δεν αποκλείεται να επιστρατευθεί ο Πάρντο για βασικός εξτρέμ.

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό σκέλος και ο Εμενίκε δεν είναι ΟΚ 100% ενώ ο Μπεν προσπαθεί να μπει με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Στα της 11άδας όπως έχουμε γράψει ξανά οι Μποτία, Φορτούνης και Ανσαριφάρντ πάνε για βασικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα