Κυκλοφορούν τα εισιτήρια-ανάσα για το ντέρμπι

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια-ανάσα για το ντέρμπι

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια-ανάσα για το ντέρμπι

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν την Πέμπτη το εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τα έσοδά τους να δίνουν οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μπορεί να μεσολαβεί το σαββατιάτικο ματς στην Λαμία, αλλά στο μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να στριφογυρίζει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήριά του, θα είναι στην διάθεσή των φίλων του «τριφυλλιού» από την Πέμπτη και τα έσοδα που θα προκύψουν, θα δώσουν μία μικρή οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η τιμή τους μπορεί είναι κάπως «τσιμπημένη», όμως κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό, αναμενόμενο και θεμιτό με δεδομένες τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ανάγκη από έσοδα και από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει ενδιαφερόμενος για να τον γλιτώσει μια και καλή από την οικονομική ασφυξία, ο κόσμος της ομάδας είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της και το ντέρμπι αποτελεί μία πρώτης ευκαιρίας για να το κάνει και όπως όλα δείχνουν θα το κάνει...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Ξεκινά αύριο η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Προτεραιότητα για τους «Συμμάχους», δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτήρια ανά κάρτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-18. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/10 στις 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά αύριο Πέμπτη 19/10 στις 10:00 π.μ. τόσο μέσω web όσο και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, δίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας έως και την 22α Οκτωβρίου 2017.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι  η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 10.00 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

 
13,14 25 Ευρώ  

6, 7

30 Ευρώ

 

1, 5Β, 5Γ, 8, 12

40 Ευρώ

 

2, 5Α, 9, 11

70 Ευρώ

 

10

120 Ευρώ

 

3

200 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Best of internet