Οι 15 πεντακάθαροι βαθμοί του ΠΑΟΚ

Οι 15 πεντακάθαροι βαθμοί του ΠΑΟΚ

Οι 15 πεντακάθαροι βαθμοί του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το πώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους βαθμούς που έχει στο πρωτάθλημα, ενώ κάνει μία αναφορά και στον έναν από τους διαιτητές που μπορεί να σφυρίξουν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το σημείωσα και χθες! Ο ΠΑΟΚ έχει λίγους βαθμούς σε σχέση με αυτούς που έπρεπε και δικαιούνταν να πάρει. Αυτοί οι 15 βαθμοί στις εφτά αγωνιστικές, ΔΕΝ αποτελούν επιτυχία, γι’ αυτή την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτούς τους αντιπάλους που είχε στο ξεκίνημα. Αλλά οκ! Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη…


Παρολ’ αυτά, σε αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί από πολλούς και διάφορους κακοπροαίρετους, αξίζει να τονίζουμε κάθε μέρα ότι: Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΜΟΝΟΣ από τους μεγάλους (και όχι μόνο) που κέρδισε ΟΛΟΥΣ τους πόντους με την αξία του και χωρίς κανένα διαιτητικό (εσκεμμένο ή μη) λάθος υπέρ του. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με την αξία του, δεν περιμένει βοήθεια από κανέναν και είναι ο ΜΟΝΟΣ από τους μεγάλους που έχει χάσει βαθμούς στη Λάρισα, από το εξόφθαλμο πέναλτι στον Μάτος.

Κοίτα να δεις ο «χαλίφης»!!

Είναι ο μόνος που δεν ευνοείται, είναι ο μόνος που έχασε πόντους από διαιτησία, είναι ο μόνος που παραμένει αξιοπρεπής και δεν «φωνάζει», είναι ο μόνος που προτείνει λύσεις για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση στην Ελληνική διαιτησία (με VAR το οποίο χρηματοδοτεί ή με επιπρόσθετους) και φυσικά είναι ο μόνος… πρώτος.


* Ενόψει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο, ότι τώρα που λείπει ο Σιδηρόπουλος, δεν υπάρχουν διαιτητές που μπορούν από τον ορισμό να εγγυηθούν το 50-50, να εγγυηθούν ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα γελάει η μισή Ελλάδα με τα καμώματά τους. Δεν θέτω μόνο το θέμα ικανότητας, αλλά και της αντοχής στην πίεση.
Ο ΠΑΟΚ έχει τώρα το πρόβλημα, μια και το παιχνίδι είναι στο «πιεστικό» Καραϊσκάκη. Ποιος να σφυρίξει και ο ΠΑΟΚ να είναι ήσυχος; Ο Κομίνης; Γελάμε και… κλαίμε ταυτόχρονα. Είναι (με πάρα πολλές αποδείξεις) ο διαιτητής που βγάζει το μεγαλύτερο μίσος κατά του ΠΑΟΚ. Αυτός πρέπει να μεγάλωσε σε γειτονιά που ΠΑΟΚτσάκια δεν τον έπαιζαν ή τον έβαζαν τερματοφύλακα. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Το 2012 έπαιξε Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα, σε προημιτελικό κυπέλλου. Το σκορ 1-2! Την ίδια χρονιά έπαιξε ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-3!

Το 2013 σε Πανιώνιος-ΠΑΟΚ απέβαλε τον Λάζαρ.

Το 2014 στο περίφημο Άρης-ΠΑΟΚ που οι Αρειανοί κλωτσούσαν κάθε καλάμι ασπρόμαυρου παίκτη, μήπως και τον προλάβουν, εκείνος με απίστευτα κυνικό τρόπο, απέβαλε τον Κάτσε!

Το 2015 σε πρεμιέρα ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1 απέβαλε τον Φακούντο Περέιρα χωρίς κανένα μα κανένα λόγο. (Ήταν τότε που ο Αναστασιάδης είχε αναλάβει βάζοντας «χέρι» στους δημοσιογράφους ότι «μιλάνε» για διαιτησία και μετά από το πρώτο κιόλας ματς «έσκισε» τον Κομίνη). Την ίδια χρονιά ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1!

Την επόμενη χρονιά σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ απέβαλε τον Τζαβέλα! (Και ακόμη δεν αρχίσαμε…).

Το μένος για τον ΠΑΟΚ το έβγαλε πέρυσι στο 100%. Στον ημιτελικό της Λεωφόρου παίρνει στο λαιμό του τον Σιδηρόπουλο ως επιπρόσθετος και δεν μιλάει για το χέρι του Χουλτ στη φάση με τον Μάτος.

Στον τελικό του κυπέλλου ο Κομίνης ως διαιτητής βλέπει το πεντακάθαρο πέναλτι του Σιμόες στον Κρέσπο και κάνει την «πάπια», όπως και τόσοι άλλοι που «έθαψαν» τη φάση για να αναδείξουν μόνο το οφσάιντ το οποίο ακολούθησε.

Όοοολα αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στο αίσχος της Λεωφόρου όταν στα πλέι οφ χτύπησε ο Ίβιτς. Μετά το ημίχρονο ο άνθρωπος μπήκε αφηνιασμένος! Απέβαλε τον Ουάρντα για το τίποτα και μετά τη διακοπή έγραψε το πλέον απαράδεκτο και ανακριβές φύλλο αγώνα που συντάχθηκε ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν φανερό ότι είχε πρόθεση να χρεώσει τη διακοπή στον ΠΑΟΚ!!

Αυτός είναι ο Κομίνης…

Και δεν έχουμε χώρο να γράψουμε για τον Παπαπέτρου, αλλά ειδικά για τον Μάνταλο…

* Παίζει αύριο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός! Την Κυριακή έχουμε Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ. Και όμως! Ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ! Αξία ανεκτίμητη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.