Κούγιας: «Οι διαιτητές τα παίρνουν, Σαββίδης-Γραμμένος ζουν σε μία πλάνη»

Κούγιας: «Οι διαιτητές τα παίρνουν, Σαββίδης-Γραμμένος ζουν σε μία πλάνη»

Gazzetta team
Κούγιας: «Οι διαιτητές τα παίρνουν, Σαββίδης-Γραμμένος ζουν σε μία πλάνη»

bet365

Χείμαρρος για ακόμη μία φορά στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, που χαρακτήρισε συνειδητά τα λάθη των Κουτσιαύτη, Καραβασίλη στη Λεωφόρο, ενώ ισχυρίστηκε πως υπάρχει «αρχηγείο» που κινεί τα νήματα στη Superleague.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95.5, όπου ανέφερε πως ο Θωμάς Μητρόπουλος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ, προσθέτοντας πως το «αρχηγείο» θα αποφασίσει ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ταυτόχρονα τόνισε πως οι διαιτητές εξακολουθούν να δωροδοκούνται, προσθέτοντας πως οι Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Γραμμένος ζουν σε μία πλάνη, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σφαγή της Λάρισας στη Λεωφόρο: «Δεν είδατε τι έγινε; Και δεν είναι μόνο το γκολ του Περόνε. Εμάς, δηλαδή, πόσα πέναλτι πρέπει να μας δώσουν με τον τρόπο που οι αμυντικοί πιάνουν τους Ναζλίδη και Περόνε μέσα στην περιοχή. Σε πόσα παιχνίδια οι διαιτητές έχουν σφυρίξει τέτοια πέναλτι;»

Για το αν τα λάθη της διαιτησίας ήταν ανθρώπινα: «Υπάρχουν και κακοί διαιτητές. Ο συγκεκριμένος, όμως, δεν είναι από τους κακούς. Άρα υπάρχει κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν μένει κρυπτό. Τα λάθη και του Κουτσιαύτη και του Καραβασίλη ήταν συνειδητά».

Για τις πολλές ανακοινώσεις της Λάρισας: «Πράγματι κάναμε κάποιες ανακοινώσεις. Η μία για το πέναλτι, η άλλη για το τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ και η τρίτη γι’ αυτά που έκανε ο Χουλτ μπροστά στον Κουτσιαύτη και τον Καραβασίλη και έμεινε ατιμώρητος. Κάνουν ανακοινώσεις αυτοί που έχουν το σθένος. Οι παράγοντες των ομάδων που έκαναν πράγματα εις βάρος άλλων ομάδων, δεν έχουν το σθένος να βγάλουν ανακοινώσεις. Ο Πανόπουλος κι εγώ είμαστε ανεξάρτητοι λόγω της δουλειάς μας. Δεν έχουμε μπει σε άρματα και ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο κάνοντας το κέφι μας. Τι ανακοινώσεις να βγάλουν αυτοί που έριξαν αντιπάλους τους ή αυτοί που ανέβηκαν κατηγορίες εις βάρος άλλων; Τι ανακοινώσεις να βγάλουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ;».

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα στη Superleague: «Θυμηθείτε αυτά που σας λέω τώρα. Όταν θα καίνε οι αγωνιστικές και θα κρίνονται οι τίτλοι, και κυρίως ο τίτλος του πρωταθλητή, ο οποίος φέτος είναι διαπραγματεύσιμος χωρίς το ακλόνητο φαβορί, μην εκπλαγείτε αν ομάδες που εμφανίζονται τώρα να ευνοούνται ότι θα κατηγορηθούν υπέρ ενός και μόνο. Το στρατηγείο βρίσκεται στην ανατολική Αττική και εκεί καταστρώνονται τα σχέδια όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον μέρος του πρωταθλήματος. Πώς παιχνίδι με παιχνίδι θα καταλήξουμε στην επιλογή του πρωταθλητή, ο οποίος θα είναι ομάδα της Αθήνας. Η διαιτησία στο Καραϊσκάκη την Κυριακή θα είναι άριστη. Και μακάρι για το σύστημα το αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλο. Έχω κάνει σε ηλικία 25 ετών γενικός αρχηγός στο Αιγάλεω με Θωμά και Βίκτορα Μητρόπουλο και τους ξέρω απέξω και ανακατωτά. Θα δείτε τι θα γίνει και με τις προστατευόμενες ομάδες. Γιατί υπάρχουν ομάδες που προστατεύονται άλλες από τον Ολυμπιακό, άλλες από την ΑΕΚ και άλλες από τον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός θύμα της όλης κατάστασης: «Άκλαυτος θα πάει ο ΠΑΟΚ. Θα εκτεθεί κι αυτός, αν και βεβαίως δεν πήρε πέναλτι όπως πήρε η ΑΕΚ α λα Παπουτσέλη, ούτε έπαιξε κόντρα σε εννιά ποδοσφαιριστές, ούτε αφήνουν παίκτες του όπως τον Βράνιες, που έχει σκοτώσει όλους τους αντίπαλους σέντερ φορ, να παίζει όπως παίζει. Θα δείτε το θράσος ορισμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και πώς θα σφυρίζουν κάποιοι διαιτητές».

Για τον Θωμά Μητρόπουλο: «Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Είναι κολλητός και συνομιλητής. Η παράγκα του Κόκκαλη και όλοι αυτοί που ακολούθησαν είναι παιδιά του Θωμά».

Για τα περί μεταβίβασης ιστορικής ΠΑΕ σε εικονικό πρόσωπο: «Εδώ και δύο χρόνια έγινε αυτό. Θα τα βγάλω σε λίγες μέρες. Δεν αφορά τον Πανιώνιο. Υπάρχουν αρκετές ιστορικές ομάδες. Έγινε πριν πάρω τη Λάρισα».

Για το τι βλέπει από εδώ και πέρα: «Βλέπω, όπως και στο παρελθόν, χοντρά λάθη σαν αυτά που είδαμε χθες. Τη μία θα ευνοείται ο ένας και την άλλη ο άλλος, για να μη μιλάει κανένας».

Για το αν οι διαιτητές τα παίρνουν: «Και τα έπαιρναν και τα παίρνουν και τώρα. Αν δεν το ξέρει αυτό ο Περέιρα είναι ακατάλληλος. Υπήρχαν πάντοτε πρόσωπα σε κάθε παντοκρατορία, που ήταν οι ταμίες. Ο Μελισσανίδης όταν έγινε εξυγιαντής μιλούσε για κάποιον Σωτηρίου. Μετά οι αντίπαλοι μίλησαν για έναν άλλο. Τώρα το πρόσωπο που μοιράζει τα λεφτά είναι άλλο».

Για το αν τα ξέρει αυτά ο Ιβάν Σαββίδης: «Ο Σαββίδης ζει σε μια πλάνη, όπως και ο Γραμμένος. Νομίζουν ότι επειδή έδιωξαν τους ανθρώπους του Μαρινάκη και ότι επειδή μπήκε ο Βρύζας και διάφορα άλλα πρόσωπα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, επειδή μπήκε η νομική σύμβουλος της ΕΠΣΜ στην ΕΙΜ, ότι δεν μπορούν να του κάνουν ζημιά. Είναι μια πλάνη και θα το καταλάβουν σύντομα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα