Επίσημο παραχωρητήριο έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης!

Επίσημο παραχωρητήριο έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης!

bet365

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη παραχωρεί τις μετοχές της και περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να απεμπλακεί εκείνη όσο πιο άμεσα γίνεται.

Θα μπορούσε να παίζει το τραγούδι του Αντύπα «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο», αλλά στην προκειμένη περίπτωση η οικογένεια Μονεμβασιώτη παραχωρεί τις μετοχές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο την πρόθεσή της να αποχωρήσει. Μάλιστα, μέσα τις επόμενες μέρες (εντός της εβδομάδας) αναμένεται συνέντευξη Τύπου όπου και θα γίνει απολογισμός αλλά θα δοθούν και εξηγήσεις για τους λόγους της απόφασης.

Θυμίζουμε πως μετά το ματς με την Κέρκυρα, υπήρξε ανακοίνωση όπου έγινε γνωστό πως μετά το ματς με την Ξάνθη θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις. Τελικά, αυτές δεν περίμεναν ούτε μία εβδομάδα.

Μάλιστα, την Πέμπτη θα γίνει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, στην οποία θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι οι μετοχές της ΠΑΕ είναι υπό παραχώρηση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει για λεπτομέρειες με τα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι, 210-6300233).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα