Θέλουν Κομίνη στο Καραϊσκάκη και το κεφάλι του Ευαγγέλου, αλλά δεν βλέπουν τον Καραβασίλη...

Θέλουν Κομίνη στο Καραϊσκάκη και το κεφάλι του Ευαγγέλου, αλλά δεν βλέπουν τον Καραβασίλη...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ασχολείται στο blog του στο gazzetta με τα τελευταία, κι όχι μόνο, διαιτητικά δρώμενα!

ΑΚΟΥΩ ότι στη Θεσσαλονίκη θέλουν Κομίνη διαιτητή στο Καραϊσκάκη. Κι οπωσδήποτε όχι Παπαπέτρου!

Γιατί άραγε; Κοιτάζω κι εγώ τα τελευταία παιχνίδια των υποψήφιων για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ…

Κομίνης:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 στον τελικό, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ διακοπή στο 54’ υπέρ του ΠΑΟΚ (0-3) ενώ το σκορ ήταν 1-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-2. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, όλα σε ντέρμπι μακριά από την Τούμπα!!!

Και ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-0, Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-1, Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0 (ακόμη κάνει πέναλτι ο Ζίφκοβιτς στον Μανθάτη κι ακόμη ψάχνει ο Κομίνης να δει αν έγινε!), Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2. Μία νίκη, μία ισοπαλία δύο ήττες, με τα τρία ματς εντός έδρας!!!

Παπαπέτρου:

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 3-1. Τέσσερις ήττες!

Και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0. Μία ήττα και μία ισοπαλία εντός έδρας!

Δηλαδή ο Ολυμπιακός και με Κομίνη και με Ππαπέτρου έχει αποτελέσματα τραγικά. Όμως φαντάζομαι ότι γίνεται κατανοητό γιατί στη Θεσσαλονίκη θέλουν τον Κομίνη στο Καραϊσκάκη κι όχι τον Παπαπέτρου…Κι εκτίμηση μου είναι ότι ο Κομίνης θα οριστεί! Με επόπτες τύπου Ευθυμιάδη από την Κατερίνη, Κωσταρά από το Αγρίνιο η, Κούλα Χασάν από την Ξάνθη. Άντε κι Αλεξέα από την Μεσσηνία, ο οποίος εσχάτως βλέπει...αλλιώς τις φάσεις.

Ξεκαθαρίζω: δεν αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ. Πολύ απλά γιατί δεν μπορώ να ξέρω ποιόν διαιτητή προτιμάει ο ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, έχει πραγματικά πλάκα που οι δήθεν εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου ζητάνε την κεφαλή επί πίνακι του Ευαγγέλου για τη διαιτησία του στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Προσέξτε, για παιχνίδι με τις πιο δύσκολες φάσεις του φετινού πρωταθλήματος. Κι εξηγώ:

Ο Βαρούχας είπε ότι ήταν πέναλτι του Φορτούνη και πέναλτι και του Φιγκέϊρας.

Ο Βασιλάκης είπε ότι δεν ήταν πέναλτι του Φορτούνη, αλλά ούτε και του Φιγκέϊρας.

Ο Τσίκινης είπε ότι το πέναλτι του Φορτούνη είναι την κρίση του διαιτητή κι ότι του Φιγκέϊρας είναι.

Κι ο Μιντιούρης είπε ότι δεν ήταν πέναλτι του Φορτούνη κι ήταν του Φιγκέϊρας.

Δηλαδή, τέσσερις θεωρητικά ειδικοί που κρίνουν εδώ και χρόνια τους διαιτητές στα ΜΜΕ είχαν τέσσερις διαφορετικές απόψεις!!! Και ζητάει η «εξυγίανση» να τιμωρηθεί ο Ευαγγέλου για δύο τέτοιες φάσεις…

Τι έχουν να μας πουν για τον επόπτη Καραβασίλη (Καβάλας), μετά από αυτό που έκανε χθες στο ΠΑΟ-Λάρισα και την ακύρωση του 1000% κανονικού γκολ του Περόνε στο 90’ και την κραυγαλέα αλλοίωση αποτελέσματος;

Εννοείται ότι δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, ούτε υπονοώ κάτι εναντίον του. Αλλά μιλάμε για τον επόπτη εξαιτίας του οποίου είχε μετρήσει το…περισσότερο οφσαϊντ γκολ του περσινού πρωταθλήματος, εκείνο του Πρίγιοβιτς στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Δείτε την σχετική φωτογραφία, όπου φαίνεται πόσο οφσαϊντ είναι ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του γκολκίπερ στο σουτ του συμπαίκτη του και σκόραρε.

Όμως ο Καραβασίλης έμεινε στους πίνακες και είδαμε και τι κραυγαλέο λάθος έκανε χθες. Αντίθετα εξαφανίστηκαν, για διάφορους λόγους, από τους πίνακες της Α΄ Εθνικής ένα σωρό άλλοι επόπτες: Κασσαβέτης, Γεωργαράκος, Δόσης, Βερής, Τζαφόλιας, Κουρέντας, Μπέτσογλου!!!

Αλλά τι να συζητάμε τώρα: φέτος βλέπουμε…πρωταθληματάρα! Με θέαμα…υψηλού επιπέδου, όλα τα ματς…0-0 και 1-0 (εκτός εκείνων του Ολυμπιακού) και με τις…καλύτερες διαιτησίες! Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι να γελάνε και τα τσιμέντα με τις αποφάσεις των διαιτητών και τις υποδείξεις των εποπτών.

Χθες ο άλλος έβγαλε κίτρινη σε άλλο παίκτη κι όχι στον γκολκίπερ, που του πέταξε την κίτρινη μέσα από τα χέρια!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.