ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!»

Η πρόταση του Γιώργου Σαββίδη γίνεται πράξη και η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει με την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας. 

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, λίγες μόνο ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 για όσους φιλάθλους θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εφτά αγώνες χωρίς φιλάθλους είναι πολλοί για οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη. Η απώλεια αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα διαμορφωμένη από το dna των κερκίδων της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα και καλεί όλους τους φιλάθλους σε μια ανοιχτή προπόνηση την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00.Ελάτε να υπενθυμίσουμε στην ομάδα ότι δεν είναι μόνη της. Ελάτε να τονώσετε την ψυχολογία των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ελάτε να σας γνωρίσουν οι νέοι παίκτες, που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να παίξουν στη γεμάτη Τούμπα!

Την Πέμπτη ανοίγουμε το γήπεδο για εσάς και για την ομάδα. Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!». 

Best of internet