Καθαρή η μαγνητική του Μάντσον!

Καθαρή η μαγνητική του Μάντσον!

Νίκος Μαρούδας
Καθαρή η μαγνητική του Μάντσον!

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Μάντσον στον Ατρόμητο, με τον Βραζιλιάνο να μην έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά να έχει μια αλοίωση έσω μηνίσκου και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται μεταξύ της μιας βδομάδας και τους ενός μήνα.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Οι καρδιές των ανθρώπων του Ατρόμητου... επέστρεψαν στις θέσεις τους το μεσημέρι της Δευτέρας μια και τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μάντσον ήταν ευχάριστα.

Ο Βραζιλιάνος, που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αρχικά υπήρχαν φόβοι για ρήξη χιαστού, τελικά δεν έχει υποστεί το χειρότερο όπως φάνηκε έπειτα από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Η εξέταση βγήκε καθαρή με τον χρόνο επιστροφής του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται μεταξύ της μιας βδομάδας και τους ενός μήνα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τελικά τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πάθει τόσο σοβαρή ζημιά. Συγκεκριμένα, ο χαφ του Ατρόμητου έχει υποστεί αλοίωση έσω μηνίσκου με τους γιατρούς να μην είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάστασή του...

Ο Μάντσον την Τρίτη θα ακολουθήσει αποθεραπεία στο Spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας κύριο Πισκοπάκη.

Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο επερχόμενο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα