Φαβορί για βασικός με Πανιώνιο ο Τζούρτζεβιτς

Φαβορί για βασικός με Πανιώνιο ο Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Φαβορί για βασικός με Πανιώνιο ο Τζούρτζεβιτς

bet365

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς προορίζεται από τον Λεμονή για βασικός φορ με Πανιώνιο, με το τεχνικό team να περιμένει αρκετά από τον Σέρβο. Πονάει ακόμα ο Εμενίκε και ίσως προφυλαχθεί.
Ο Λεμονής έχει από κοντά τον Τζούρτζεβιτς, όπως και ο Κοβάσεβιτς και του δείχνουν διαρκώς το πόσο τον πιστεύουν αλλά και πόσα περιμένουν από εκείνον. Αυτήν την στιγμή ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ετοιμάζεται για βασικός στράικερ στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός με δεδομένο ότι ο Εμενίκε έχει ακόμα ενοχλήσεις και προφυλάσσεται. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο ο Νιγηριανός να προφυλαχθεί με Πανιώνιο, παρότι εκτιμάται ότι μπορεί να είναι τελείως καλά για το παιχνίδι και ενώ ο Μπεν είναι τραυματίας και παραμένει off. Κάτω από τα δοκάρια ο Λεμονής προτίθεται να κρατήσει τον Προτό και στα άκρα τους Φιγκέιρας και Κούτρη.
Αλλαγές θα κάνει στο κέντρο της άμυνας με Μποτία ή Βούκοβιτς ή άλλο πρόσωπο. Επίσης αλλαγές θα προκύψουν και μεσοεπιθετικά και ενώ θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως οι Οτζίτζα Οφόε και Ρομαό έχουν σαφείς πιθανότητες να συνεχίσουν βασικοί. Οι πλέον ουσιώδεις δοκιμές 11άδας πάντως αναμένονται από Τετάρτη και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα