Λεμονής: Ετοιμάζει αλλαγές και έναν πιο... φρέσκο επιθετικά Ολυμπιακό

Λεμονής: Ετοιμάζει αλλαγές και έναν πιο... φρέσκο επιθετικά Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής: Ετοιμάζει αλλαγές και έναν πιο... φρέσκο επιθετικά Ολυμπιακό

bet365

Ο Λεμονής ετοιμάζεται να βάλει νέα πρόσωπα στην... εξίσωση του ρόστερ του Ολυμπιακού και ενώ θα κάνει σίγουρα αλλαγές στο βασικό σχήμα με Πανιώνιο.

Ολλανδία – Σουηδία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρόμπεν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μεταξύ άλλων οι Μποτία, Βούκοβιτς, Μίλιτς, Μάρτινς και Ανσαριφάρντ είναι οι παίκτες που θα μπουν είτε άμεσα (σ.σ. ο Πορτογάλος ξανά) είτε σταδιακά στο rotation της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Λεμονής θα επαναφέρει στα βασικά πλάνα και τον Φορτούνη (σ.σ. ποντάρει και σε Ανδρούτσο εκτός των άλλων) και ενώ ετοιμάζει αλλαγές για το βασικό σχήμα με Πανιώνιο. Στόχος του είναι να βγάλει έναν πιο... φρέσκο επιθετικά Ολυμπιακό αλλά και πολύ πιο ουσιαστικό γενικά. Ο Έλληνας κόουτς πάντως για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός θα κάνει όλες και όλες δύο προπονήσεις με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους καθώς περιμένει και την επάνοδο των διεθνών.

Όσο για τα σχήματα που δουλεύει; Δουλεύει και το 4-3-3 και το 4-2-3-1 ενώ κάποιες πηγές έκαναν λόγο και για πιο ενισχυμένο αμυντικά σύστημα ενόψει Champions League και ακόμα και σχήμα με τρία στόπερ. Στο... μέτωπο των τραυματιών ο Μπεν συνεχίζει off ενώ ο Εμενίκε ανεβάζει διαρκώς στροφές και λογικά θα είναι... μάχιμος για τον επόμενο αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα