Με γλυκά λόγω... Αιγύπτου στην προπόνηση του Ατρόμητου ο Ουάρντα!

Νίκος Μαρούδας
Με γλυκά λόγω... Αιγύπτου στην προπόνηση του Ατρόμητου ο Ουάρντα!

bet365

Η Αίγυπτος μετά από 28 χρόνια προκρίθηκε στο Μουντιάλ και ο Αμρ Ουάρντα, το χάρηκε με την ψυχή του πηγαίνοντας στην προπόνηση του Ατρόμητου την Δευτέρα με γλυκά!

Έχουμε συνηθίσει τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στην προπόνηση γλυκά για τα γενέθλιά τους, για την γιορτή τους, επειδή γέννησε η γυναίκα τους, για πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ όμως δεν το είχαμε δει ποτέ... Μέχρι και την Δευτέρα!

Ο Αμρ Ουάρντα, πανευτυχής, από την πρόκριση της Αιγύπτου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, πέρασε από ένα ζαχαροπλαστείο πήρε γλυκά και εν συνεχεία βρέθηκε στην προπόνηση του Ατρόμητου! Εκεί κέρασε όλους τους συμπαίκτες του για την μεγάλη επιτυχία της χώρας του που προκρίθηκε σε Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια.

Με την σειρά του ο Ατρόμητος, του ευχήθηκε το καλύτερο με την ομάδα και την Εθνική του: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Amr Warda ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη σημερινή προπόνηση, κερνώντας γλυκά όλη την ομάδα για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Του ευχόμαστε υγεία και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με την Εθνική του ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα