ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Κάλενς συζητάει με την Αλιάνζα Λίμα σύμφωνα με τους Περουβιανούς

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Κάλενς συζητάει με την Αλιάνζα Λίμα σύμφωνα με τους Περουβιανούς

Newsroom
«Ο Κάλενς ξεκίνησε συνομιλίες για να πάει στην Αλιάνζα Λίμα»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Περού, ο Αλεξάντερ Κάλενς ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Αλιάνζα Λίμα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Περουβιανός δημοσιογράφος Ομάρ Ορέ αποκάλυψε με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X πως ο Αλεξάντερ Κάλενς, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Τζιρόνα, ξεκίνησε συζητήσεις με την Αλιάνζα Λίμα.

Ο 32χρονος Περουβιανός στόπερ πραγματοποίησε φέτος μία καλή χρονιά με την φανέλα της «Ένωσης» παίζοντας σε 25 παιχνίδια και σκοράροντας και δύο γκολ σε 2.174 αγωνιστικά λεπτά. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αφού όπως φαίνεται και από το παραπάνω δημοσίευμα δεν «παίζει» μόνη της για τον παίκτη αυτόν.

Ο Κάλενς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Τζιρόνα, όμως εκείνη δεν φαίνεται να τον υπολογίζει με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και για λύση του συμβολαίου του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα