Άρης: Ο Χουλιάν Κουέστα έφτασε τις 188 συμμετοχές κι έγραψε ιστορία

Άρης: Ο Χουλιάν Κουέστα έφτασε τις 188 συμμετοχές κι έγραψε ιστορία

Ο Κουέστα

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι και επίσημα πλέον ο ξένος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη καθώς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έφτασε στις 188.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας διανύει την έκτη χρονιά του στον Άρη και ήδη κατέρριψε ένα ρεκόρ που βαστούσε μπόλικα χρόνια. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έφτασε τις 188 ξεπερνώντας τον Ντάρσι Νέτο ο οποίος έχει 187 αλλά και τον Άρτουρ Λεκμπέλο ο οποίος έχει 186.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος… προσγειώθηκε στον πλανήτη Άρη το καλοκαίρι του 2018 στο πλαίσιο των ριζοσπαστικών αλλαγών που έτρεξαν εκείνη την εποχή στον σύλλογο με την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα είναι ο μοναδικός ξένος από εκείνη τη φουρνιά που παρέμεινε στην ομάδα έχοντας αδιάλειπτη παρουσία. Στην ίδια φουρνιά ανήκει και ο Φραν Βέλεθ με τη διαφορά ότι ο Ισπανός αποχώρησε από την ομάδα και επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα