Kώτσιρας: «Στα ντέρμπι παίζει ρόλο και ποιος τα θέλει πιο πολύ»

Kώτσιρας: «Στα ντέρμπι παίζει ρόλο και ποιος τα θέλει πιο πολύ»

Νίκος Αθανασίου
O Γιάννης Κώτσιρας

bet365

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για την πνευματική ετοιμότητα που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην Opap Arena, με τον Δημήτρη Λημνιό να τονίζει πως το «τριφύλλι» θα παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της CosmoteTV:

«Σίγουρα η κάθε ομάδα θα έχει το πλάνο της. Εμείς θα έχουμε το δικό μας τακτικό κομμάτι, αλλά από εκεί και πέρα όπως ξέρετε στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση, ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, ποιος θα το θέλει πιο πολύ. Οπότε μένει να φανεί στο γήπεδο ποιος θα δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να πάρει το παιχνίδι η ομάδα του. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς που το ζούμε από μέσα. Ασφαλώς είναι πολύ ωραίο και για εσάς και για το ελληνικό πρωτάθλημα να γίνεται αυτό. Μακάρι κάθε χρόνο να συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα και ελπίζω στο τέλος ο καλύτερος και ίσως και ο πιο τυχερός να καταφέρει να το κατακτήσει».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λημνιός, υπογράμμισε:

«Η φιλοσοφία της ΑΕΚ προέρχεται από τον προπονητή της. Γνωρίζουμε το στυλ της ΑΕΚ, πως παίζει man to man και πως πρεσάρει και πιέζει πάρα πολύ τον αντίπαλο. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στο ματς με την ΑΕΚ. Θα πάμε να παίξουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρουμε, αυτό που βγάζουμε στα τελευταία παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως το «κλειδί» είναι το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση που θα έχουμε σ’ αυτό το ματς, διότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος της ΑΕΚ θα εμψυχώνει την ομάδα της, αλλά και εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ντέρμπι».

Για την καλή προσωπική εμφάνιση κόντρα στη Λαμία και εάν είναι δείγμα ότι αρχίσουμε και βλέπουμε ξανά τον… παλιό Δημήτρη Λημνιό, τόνισε:

«Τον… παλιό Δημήτρη Λημνιό δεν τον έχετε δει ακόμη. Διότι για να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν, χρειάζομαι αγώνες συνεχόμενους και ρυθμό, για να φθάσω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Ήταν θετικό ότι έπαιξα μετά από αρκετό καιρό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει στην χρονική στιγμή που μιλάμε είναι να παίρνω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, για να έχω κι εγώ περισσότερη αυτοπεποίθηση και να την βγάζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές έκανα μια καλή εμφάνιση, θα συμφωνήσω ότι έλειπε το γκολ. Δεν το… ήθελε η μπάλα, τη μια πήγε στο δοκάρι, την άλλη έκανε ο Σίντκλεϊ προβολή απ’ το πουθενά, δεν τον είχα δει στα δύο μέτρα από την εστία. Το έβαλε ο Μπακασέτας… ήμουν σίγουρος ότι θα πάει η μπάλα σ’ αυτόν. Γενικά τον “θέλει” η μπάλα εκεί πέρα, αλλά γενικά είναι αυτό είναι που λέμε, θέλουμε παίκτες μέσα στην περιοχή. Κρατάω τη θετική εμφάνιση, τη νίκη της ομάδας, τους τρεις βαθμούς και σιγά- σιγά θέλω κι εγώ να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθάω την ομάδα παραπάνω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα