Βόκολος: «Η Λαμία ήταν, είναι και θα είναι η προτεραιότητά μου» (vid)

Newsroom
vokolos_eurokinisi.

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για το μέλλον του και το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της Λαμίας και την επόμενη σεζόν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λαμίας με τον Λεωνίδα Βόκολο, ώστε ο 54χρονος τεχνικός που οδήγησε το club στα Play Off της φετινής περιόδου να συνεχίσει και την επόμενη στον πάγκο της.

Ο ίδιος μάλιστα μέσω των όσων είπε στην Cosmote TV ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα για εκείνον είναι η ομάδα της Φθιώτιδας. «Η επόμενη μέρα είναι ξεκάθαρη για εμένα. Για εμένα ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα η Λαμία. Εχω αφιερώσει όλο μου το σεβασμό στην ομάδα και το κόσμο της και δεδομένου ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ κάποια πράγματα και όλα μου τα χρόνια παλεύω και προσπαθώ να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου ψηλά, εάν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Λαμία, ούτε έχω μιλήσει, ούτε θα μιλήσω με κάποια ομάδα», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν έχει υπάρχει κάποια πρώτη επαφή. «Σαφώς και έχει γίνει. Οπως είπα και πριν, το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά η διάθεση από τη πλευρά μου είναι πολύ ξεκάθαρη, όπως είπα και πριν, έχω μάθει στη ζωή μου να εκτιμώ τα συμβόλαια που έχω και αυτή τη στιγμή εάν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Λαμία δεν υπάρχει τίποτα άλλο, καμία συζήτηση με καμία άλλη ομάδα. Η προτεραιότητά μου είναι και θα είναι η Λαμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα