Λαμία-Παναθηναϊκός: Σόου Ιωαννίδη, Μπακασέτα και το 0-2 έγινε 0-5 σε επτά λεπτά (vids)

Newsroom
Ιωαννίδης - Μπακασετας γκολ

bet365

Ο Ιωαννίδης μετά από ασίστ του Μπακασέτα έκανε στο 54' το 3-0 για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία και στο 57'ο δεύτερος «έγραψε» το 4-0 για το «τριφύλλι». Ο Ιωαννίδης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 61'.

Διαστάσεις θριάμβου δίνει ο Παναθηναϊκός στη νίκη του στη Λαμία, καθώς σε διάστημα περίπου επτά λεπτών «εκτόξευσε» τον δείκτη του σκορ από το 0-2 στα επίπεδα του 0-5.

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα, οι οποίοι «βρέθηκαν» και στο δεύτερο τέρμα του «τριφυλλιού» λίγο πριν την ανάπαυλα. Αρχικά λοιπόν στο 54' ο Μπακασέτας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ελληνας φορ «νίκησε» τους πάντες στον αέρα για το 0-3 του «τριφυλλιού».

Λίγο αργότερα (57') ο Βέρμπιτς μπήκε ωραία στην περιοχή, πάσαρε στον Λημνιό που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα και ο Μπακασέτας με νέο σουτ την έστειλε ξανά στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

Στο 61ο λεπτό ο Ιωαννίδης νίκησε Τζανετόπουλο και Κορνέζο και με δυνατό σουτ στη γωνία του Κοσέλεφ, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι για το 5-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα