Μπακασέτας: Μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας (vid)

Ο Μπακασέτας μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας (vid)

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας συμμετείχε στην λαμπαδηδρομία για την Ολυμπιακή Φλόγα προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας.

Την τιμή να κουβαλήσει για λίγα μέτρα την Ολυμπιακή Φλόγα είχε ο Τάσος Μπακασέτας, αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και παίκτης του Παναθηναϊκού συμμετείχε στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός μέσος ήταν εκείνος που μπήκε με την Φλόγα στο Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκομένους. Η παρουσία του προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά, τα οποία μετά το τέλος της τελετής, συγκεντρώθηκαν γύρω για μια φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο.

Η φωτογραφία του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας με τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο:

baka_kapra

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα