ΠΑΣ Γιάννινα: Νέο πρόβλημα με Τούτου, αποχώρησε κουτσαίνοντας

Newsroom
toutou_eurokinis

bet365

Ο Τούτου πήγε συντηρητικά με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο Περιστέρι, όμως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση.

Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Τούτου, που υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού στην πρεμιέρα των Play Out και την ήττα (3-2) που γνώρισε τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό αποφασίστηκε τότε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου, να πάει συντηρητικά και να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Από χθες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα του «Αγιαξ της Ηπείρου», σήμερα συνέβη κάτι ανάλογο όμως στα μισά της προπόνησης κλήθηκε να εγκαταλείψει.

Ο Αγγλος αποχώρησε κουτσαίνοντας με ενόχληση πίσω από το γόνατο και θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς τον ταλαιπωρεί.

Δεδομένα πάντως δεν θα έπαιζε ούτως ή άλλως την Κυριακή (21/4) στις Σέρρες, όπου δεν υπολογίζονται και οι Ροζάλες, Τσαούσης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα