Άρης: Το ταξίδι του Ντάρσι Νέτο στη Θεσσαλονίκη μπορεί να φέρει εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης του Φαμπιάνο

Άρης: Το ταξίδι του Ντάρσι Νέτο στη Θεσσαλονίκη μπορεί να φέρει εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης του Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο

bet365

Η επιστροφή Ντάρσι Νέτο στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να ανοίξει νέο κύκλο επαφών με τον Άρη με φόντο την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Φαμπιάνο Λέισμαν καθώς ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη είναι εκ των εκπροσώπων του έμπειρου στόπερ.

Δεν αμφισβητείται η πρόθεση διατήρησης του Φαμπιάνο Λέισμαν από την πλευρά του Άρη και στην πραγματικότητα είναι απολύτως λογικό να επιδιώκει την παραμονή του έμπειρου στόπερ ο οποίος έχει προσφέρει αγωνιστικά και παράλληλα διακρίνεται για την επαγγελματική συμπεριφορά του. Στην πραγματικότητα αποτελεί μια από τις κορυφαίες κινήσεις του Άρη σε βάθος εξαετίας, βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τις επιδόσεις του αλλά και το συνολικό κόστος του το οποίο δεν ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα ληφθούν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και φυσικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Συν τοις άλλοις, στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε διαφωνία ως προς τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, κυρίως όμως στο οικονομικό.

Διανύοντας το 33ο έτος της ηλικίας του και γνωρίζοντας ότι το επόμενο συμβόλαιο είναι το τελευταίο «μεγάλο» που θα υπογράψει, ο Φαμπιάνο ζήτησε κλειστό τριετές με ξεκάθαρο στόχο την εξαργύρωση και των καλών σεζόν του με την «κίτρινη» φανέλα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης ήταν αρνητικός στην προοπτική δέσμευσης για τα επόμενα τρία χρόνια και φυσικά στην προσφορά του ποσού που θέλει ο ποδοσφαιριστής.

Εν τέλει, το προγραμματισμένο ταξίδι του Ντάρσι Νέτο στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να φέρει μια νέα επαφή των «κίτρινων» με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενδεχομένως και νέα ευρεία συζήτηση επί ενός νέου συμβολαίου. Κι εφόσον γίνει, εκεί θα φανεί αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα