Η Λαμία ζητάει ξένους διαιτητές στα Play Off: «Ο Παπαπέτρου είχε περισσότερο άγχος από τον Αλαφούζο»

Newsroom
Παπαπέτρου και Τσιλούλης

bet365

Επιστολή της Λαμίας στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει ξένους διαιτητές στα υπόλιιπα ματς της λόγω των σφυριγμάτων του Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκού.

Να έχει ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα ματς της στα Play Off της Stoiximan Super League ζήτησε η Λαμία με επιστολή της στην ΕΠΟ. Αφορμή για την κίνησή της αυτή ήταν η διαιτησία του Παπαπέτρου στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για τον οποίο ανέφερε πως «εμφανίστηκε με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο».

Αναλυτικά η επιστολή

«Αξιότιμε κ. Φρόιντφελντ,

Αξιότιμα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Παπαπετρου στον αγώνα μας εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ο διεθνής ρέφερι εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, απαιτούμε όπως σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στα play offs, αρχής γενομένης από το προσεχές με τον Παναθηναϊκό, οριστούν ξένοι διαιτητές σε αγωνιστικό χώρο και VAR.

Η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας.

Μετά τιμής,
ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία
»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα