Παναθηναϊκός: Έφτασε τις 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Έφτασε τις 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα ο Κώτσιρας

Έφτασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κώτσιρας

bet365

Τις 100 εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Γιάννης Κώτσιρας, με τους «πράσινους» να κάνουν μία ανάρτηση με το αντίστοιχο milestone του Έλληνα άσου.

Το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία ήταν το 100ο του Γιάννη Κώτσιρα με την φανέλα του Παναθηναϊκού το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε και με νίκη, αφού οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 με ανατροπή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο 31χρονος Έλληνας άσος ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021 ως μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης κι έκτοτε κατόρθωσε να κερδίσει ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2022 καθώς και να συμμετάσχει και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ομίλους Europa και προκριματικά Champions και Conference League) με το «τριφύλλι».

Στις 100 αυτές συμμετοχές που έφτασε ο Αρκάς αμυντικός έχει δώσει συνολικά επτά ασίστ, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει με την πράσινη φανέλα.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά το θέμας της παραμονής του στην ομάδα έχει κλειδώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού για τον Κώτσιρα:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα