Ροζ: «Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στον τελικό»

Ροζ: «Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στον τελικό»

Newsroom
O Ροζ

bet365

Ο Λίντσεϊ Ροζ αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και στη χρησιμότητα των αγώνων που μεσολαβούν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ καθώς, όπως και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, είχε δυσκολία στον έλεγχο των κινήσεων του Πόνσε. «Η αλήθεια είναι ότι μας πίεσαν αρκετά και κάναμε λάθη. Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι με 2-0 πίσω στο σκορ όχι όμως και αδύνατο να επιστρέψουμε. Θα έλεγα ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν δύναμη από τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για τον αγώνα που ακολουθεί σε μια εβδομάδα, ο Λίντσεϊ Ροζ απάντησε ότι: «Οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα παίξουμε στην έδρα μας, έχοντας τον κόσμο μας στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε», ενώ σχετικά με την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου αλλά και την αφοσίωση όλων στον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, είπε: «Είμαστε επαγγελματίες, παίζουμε για το κλαμπ, τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες οι οποίες θέλουν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ ότι το μυαλό μας είναι μόνο στον τελικό, προφανώς όμως θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν φτάσουμε σε αυτόν. Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας τα οποία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ούτως ώστε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση όταν φτάσουμε στον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα