Μάντζιος: «Τέτοια λάθη τα πληρώνεις»

Μάντζιος: «Τέτοια λάθη τα πληρώνεις»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην κακή συνήθεια του Άρη στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Αθήνα καθώς τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την ΑΕΚ έκανε σοβαρά λάθη και δέχθηκε γρήγορα γκολ.

Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για το αν η ομάδα του καθυστέρησε να μπει στο γήπεδο. «Όταν δεν μπαίνεις καλά και δέχεσαι δύο γκολ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αλλάξεις απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Προφανώς θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε μια εβδομάδα στην έδρα μας αλλά πρέπει να δούμε πώς μπαίνουμε στα πρώτα λεπτά των αγώνων γιατί δεχόμαστε γκολ κι όταν συμβαίνει αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψεις. Κάνουμε την προσπάθειά μας παράλληλα με τη διαχείριση του ρόστερ αλλά τέτοια λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, τα πληρώνεις».

Εκεί ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του έχουν αφοσιωθεί στον τελικό του Κυπέλλου. «Η αλήθεια είναι ότι όλοι σκέφτονται τον τελικό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι σε αντιπάλους οι οποίοι έχουν υψηλό βαθμολογικό κίνητρο καθώς διεκδικούν το Πρωτάθλημα».

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη συμπλήρωσε ότι… «δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο ματς, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γρήγορα δύο γκολ και το έργο μας να γίνει πολύ δύσκολο. Κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του στερείται κινήτρου κι αυτό είναι καταλυτικό ως προς την εμφάνιση της, απάντησε. «Δεν είναι το κίνητρο. Αν εξαιρέσουμε το σημερινό ματς και με τον Ολυμπιακό, έχουμε δύο νίκες και ένα εξαιρετικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ομάδες με μεγάλο κίνητρο. Εμείς δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο. Κοιτάμε να διαχειριστούμε τους παίκτες για τον τελικό. Σίγουρα υπάρχουν καλές μέρες ή κακές όπως η σημερινή. Ξέρω την ομάδα μου. Μας δίνονται ευκαιρίες να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ξέρω όμως τις δυνατότητες της ομάδας και ξέρω πώς θα παίξουμε στον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα