ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας, ο Μπέλινγκχαμ και το top-10 με τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ετοιμάζεται να σκοράρει στο ματς ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

bet365

Ανάμεσα στους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς του κόσμου, σε ηλικίες από 21 ετών και κάτω στον κόσμο, συγκαταλέγεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που φιγουράρει στο Νο 8 της σχετικής λίστας!

Ακόμα μία σπουδαία αναγνώριση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς σύμφωνα με την έρευνα του CIES Football Observatory (διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ) ο ταλαντούχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο top-10 της λίστας με μεσοεπιθετικούς από 21 ετών και κάτω.

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια, για τον οποίο σήμερα προέκυψαν πολλά δημοσιεύματα από την Αγγλία με αναφορά στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, είναι στο Νο 8 της σχετικής λίστας και το όνομά του φιγουράρει δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές, που έχουμε αρχίσει, ήδη, να θαυμάζουμε στα γήπεδα του πλανήτη.

Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται οι Μπέλινγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλόριαν Βιρτς της Λεβερκούζεν και Μπιλάλ Ελ Κανούς της Γκενκ.

Πιο αναλυτικά το top-10 των κορυφαίων μεσοεπιθετικών του κόσμου, σε ηλικίες από 21 ετών και κάτω:

1. Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης) 20 ετών
2. Φλόριαν Βιρτς (Λεβερκούζεν) 20 ετών
3. Μπιλάλ Ελ Κανούς (Γκενκ) 19 ετών
4. Φακούντο Μπουονανότε (Μπράιτον) 19 ετών
5. Κέντρι Πάες (Τσέλσι) 16 ετών
6. Μαλίκ Φοφανά (Λυών) 18 ετών
7. Οσκαρ Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ) 20 ετών
8. Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) 21 ετών
9. Λουίς Γκιγιέρμε (Παλμέιρας) 20 ετών
10. Κρίστιαν Νέκβι Χλίνσον (Άγιαξ) 16 ετών

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα