Παναθηναϊκός - Λαμία: Τα highlights της νίκης του «τριφυλλιού» (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και νίκησε με 3-1 τη Λαμία στη Λεωφόρο και μάλιστα με ανατροπή για την 5η αγωνιστική των play off.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή κόντρα στη Λαμία για την 5η αγωνιστική των play off της Stoiximan Superleague και πήρε τη νίκη με 3-1 στη Λεωφόρο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14' όταν ο Σλίβκα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κώτσιρα, κουβάλησε την μπάλα μέχρι την περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε τέσσερα λεπτά μετά, όταν ο Τσέριν εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Αράο και με σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

Η ανατροπή έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' χάρη στην εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 3-1 με υποδειγματικό πλασέ στο 87'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα