Μπερνάρντ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου αλλά όσο είμαι εδώ θα τα δίνω όλα για Πρωτάθλημα» (vid)

Ο Μπερνάρντ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μετά το 3-1 με τη Λαμία μίλησε στη COSMOTE TV για την εικόνα του και τις χαμένες φάσεις του.

Ο Μπερνάρντ μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV επισήμανε μετά το Παναθηναϊκός - Λαμία (3-1) για:

Την ατάκα του Τερίμ για την παραμονή του και τη συνέχεια: (χαμόγελα από τον ίδιο) Τα πράγματα είναι δύσκολα από τη στιγμή που έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο. Η Ατλέτικο Μινέιρο με περιμένει και θέλω να επιστρέψω στο 'σπίτι' μου. Όσο είμαι εδώ θα τα δίνω όλα. Θέλω το Πρωτάθλημα. Κάνω και την αυτοκριτική μου και λέω πώς θα δεν θα έπρεπε να χάσω τις ευκαιρίες που έχασα.

Είτε σκοράρω είτε δίνω ασίστ αυτό που κοιτάω είναι να βοηθήσω. Είναι η 3η φορά που έχασα ένα τέτοιο γκολ και αυτό σημαίνει πώς πρέπει να εντείνω την προετοιμασία μου και τη συγκέντρωσή μου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα