Ανακοίνωση Παναιτωλικού: «Η παρουσία των φιλάθλων μας και οι ιαχές τους μας έδωσαν δύναμη και η νίκη τους αντάμειψε»

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

bet365

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση  με την οποία ευχαριστεί τόσο τους φιλάθλους του, που βρέθηκαν στο πλευρό του όσο και τη διοίκηση της Κηφισιάς.

Ειδικότερα η ανακοίνωση από μεριάς Παναιτωλικού μετά το 0-1 με την Κηφισιά επισημαίνει τα εξής για τον κόσμο της ομάδας, τη διοίκηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων και τη διαιτησία:

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις απαγορεύσεις βρέθηκαν στο πλευρό της τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη σε όλους και η νίκη του Παναιτωλικού αντάμειψε την αυταπάρνησή τους. Μακάρι να ήταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είναι στις επόμενες δύσκολες μάχες.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της κ. Πρίτσα, για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, παρά την μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.

Τέλος, οφείλουμε να εξάρουμε και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα δούμε αντίστοιχες διαιτησίες και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες όλων των ομάδων.

Panetolikos.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Παναιτωλικού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα