Γρηγορίου: «Είναι πολύ στενάχωρη μέρα, πριν αναλάβω πίστευα πώς η κατάσταση είναι αναστρέψιμη»

Ο Γρηγορίου

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στη NOVA δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για το καταδικαστικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γρηγορίου μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα είπε ανάμεσα στα άλλα στη NOVA:

Την ήττα και την κατάσταση στον ΠΑΣ αλλά και το μέλλον του: Εάν μία ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήμασταν εμείς. Αντί να νικήσουμε όπως ήταν το δίκαιο βρεθήκαμε να υποστούμε μία καταδικαστική ήττα. Είναι πολύ στενάχωρη μέρα γιατί μία ιστορική ομάδα αποχαιρετά τη Super League.

Δεν είχαμε μόνο θέμα στο γκολ. Είχαμε πολλές ατυχίες. Σχεδόν 2 μήνες παίζαμε χωρίς τον βασικό μας γκολκίπερ. Ο Νάγκι βγήκε. Ο Τούτου πολύ καλός παίκτης.

Ανέλαβα μία δύσκολη αποστολή. Πριν αναλάβω εννοείται πώς πίστευα ότι η κατάσταση μπορούσε να είναι αναστρέψιμη. Πήρα μία απόφαση να ρισκάρω. Όταν ήρθα έγινε αυτό που έγινε και για 2 μήνες δεν είχαμε φιλάθλους. Ήταν η χαριστική βολή. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά γιατί προσπάθησαν πολύ.

Θέλω να συνεχίσω στη Super League και θεωρώ πώς θα συνεχίσω εκεί. Το θέμα όμως τώρα είναι το τι θα γίνει με την ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα