Παναθηναϊκός: Εκτός οι Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν και Μαντσίνι για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο Μαντσίνι

bet365

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Λαμία την Κυριακή για τα Play Off της Stoiximan Super League 1 ο Παναθηναϊκός. Εκτός από τους Μλαντένοβιτς, Μαντσίνι και Ρούμπεν off θα είναι και οι Αϊτόρ και Ούγκο.

Εκτός πλάνων και αποστολής στον Παναθηναϊκό είναι ο Μλαντένοβιτς με ίωση και οι Μαντσίνι και Ρούμπεν. Όπως ανακοινώθηκε από τους «Πράσινους» εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Ρουμπέν Πέρεθ και Ντάνιελ Μαντσίνι, οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν και ο κλινήρης Μλαντένοβιτς.

Off θα είναι οι Αϊτόρ και Ούγκο ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιάννης Αλαφούζος. Κατά τα λοιπά σε σχέση με το πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία (5 μ.μ.). Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Μλαντένοβιτς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα