Παναιτωλικός: «Ντόπες» οπαδών στο ξενοδοχείο κατά την αναχώρηση της αποστολής

παναιτωλικος

bet365

Φίλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού προκειμένου να... ντοπάρουν τους παίκτες της ομάδας κατά την αναχώρησή τους για την Καισαριανή και το ματς της χρονιάς με την Κηφισιά.

Από την αρχή της εβδομάδας στο Αγρίνιο έχει σημάνει συναγερμός για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς όλοι έχουν καταλάβει πως είναι ματς... επιβίωσης για τον Παναιτωλικό. Από τη μια η άρνηση της Κηφισιάς να δώσει εισιτήρια στους Αγρινιώτες φιλάθλους κι από την άλλη ο ορισμός του Διαμαντόπουλου, έκαναν ακόμη πιο... do or die την αναμέτρηση, με τον κόσμο του Τίτορμου να βγαίνει μπροστά.

Ετσι το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου 100 οπαδοί της ομάδας από κάθε άκρη του Λεκανοπεδίου, αλλά και εκδρομείς από το Αγρίνιο βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Κατά την αναχώρηση των «κυανοκίτρινων» για την Καισαριανή, οι φίλοι του Παναιτωλικού «ντόπαραν» τους παίκτες ζητώντας το μεγάλο διπλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα