Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Μια... αγγαρεία γεμάτη γκολ!

bet365

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ βρήκαν... κίνητρο και πρόσφεραν στον κόσμο ένα χορταστικό 2-2! Μπετανκόρ, Άλεξιτς και Μπάκιτς (2) τα γκολ της αναμέτρησης.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον ΟΦΗ με τον Αλεξιτς και τον Μπετανκόρ κάνοντας τον αντίπαλό του να πληρώσει για τα... λάθη του στην άμυνα.

Ωστόσο οι Κρητικοί, που ήταν καλύτεροι την περισσότερη ώρα του ματς απάντησαν με τον μαγικό Μπάκιτς (2 γκολ) και επιστρέφουν στην Κρήτη με τον βαθμό. Πολύ καλός ο Κατσικάς που έπιασε πέναλτι, ενώ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε η ομάδα του με το ματς να είναι στο 0-0. Στους 32 βαθμούς ανέβηκαν τα «λιοντάρια» ενώ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είναι στους 31.

Ετσι ξεκίνησαν:

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με τον Κατσίκα στο τέρμα, τους Μπέργκστρομ και Αυλωνίτης να είναι τα δύο στόπερ κι ο Δεληγιαννίδης ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Πεταυράκης στο αριστερό. Μορέιρα και Ουεντραόγκο ήταν τα δύο χαφ και Ουάρντα, Τομάς στα άκρα ενώ ο Αλεξιτς θα είναι στο πλευρό του Μπετανκόρ.

Ο Δέλλας, ξεκίνησε με τον Χριστογεώργος στο τέρμα και τους Θοράρινσον, Λουκάο, Βούρος, Μαρινάκης στην άμυνα (από αριστερά στα δεξιά). Γκαγέγος και Μπάκιτς ήταν το ντουέτο στον άξονα, ενώ ο Τοράλ ήταν μπροστά τους. Ο Ριέρα ήταν αριστερά στην επίθεση, ο Μπακού δεξιά κι ο Ισέκα στην κορυφή.

Ημίχρονο... ροντέο

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση να πιέσουν αλλά ως... εκεί. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη μπάλα στα πόδια τους και έγιναν πιο δημιουργικοί με εμπνευστή τον Μπάγιτς ενώ οι Γκαγέχος και Τοράλ βοήθησαν στο να ελέγχει το κέντρο ο ΟΦΗ. Στο 13', μάλιστα, ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Μπάκιτς για επιθετικό φάουλ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα, ενώ στο 16' ο Κατσίκας είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Μπάκιτς έξω από την περιοχή.

Στο 22', ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Η απίστευτη μπαλιά του Τομάς... έσκισε στα δύο την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε τον Αλεξιτς απέναντι από τον κίπερ των Κρητικών κι ο πρώτος σκόρερ των «λιονταριών», με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους Κρητικούς. Στο 27' ο Ριέρα ανατράπηκε από τον Δεληγιαννίδη κι ο Μπάκιτς μπορεί να είδε τον Κατσίκα να του πιάνει την εκτέλεση, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-1.

Πάντως, η ομάδα του Γκαρσία είναι ανταπάντηση. Η εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα βρήκε τον Μπετανκόρ, ο οποίος πιο ψηλά απ΄ όλους στην αντίπαλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη δεξιά πλευρά.

Το σόου του Μπάκιτς... κορυφώθηκε

Στο β' μέρος, οι γηπεδούχοι πέρα από ένα σουτ του Τομάς το οποίο πέρασε άουτ δεν είχαν κάτι άλλο το αξιοσημείωτο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή που έφτασε και στο 63% και προσπάθησαν για την ισοφάριση.

Οι αλλαγές του Δέλλα έπιασαν και η φρεσκάδα που ήθελε με τους Γκλέιζερ, Μοσκέρα και Φελίπε έπιασε τόπο. Στο 60' μαλιστα ο Δέλλας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Φωτιά επειδή δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μορέιρα. Στην επόμενη φάση ο Γκαρσια τον έκανε αλλαγή βάζοντας στη θέση του τον Στάικο.

Μετά το cooling break, οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό εν τέλει ήρθε στο 75'. Ο Μοσκέρα πήρε την κόντρα, έκανε τη σέντρα πέφτοντας και το μαγικό τελείωμα του Μπάκιτς στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Ο ρυθμός γενικότερα - όπως είναι λογικό - δεν ήταν καλός γενικότερα στο δεύτερο 45λεπτο.

MVP: Ποιος άλλος; Ο Μπάκιτς τα έκανε όλα! Είχε τα 2 γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ, ενώ ήταν αυτός που απειλούσε για τους Κρητικούς όσο το ματς ήταν στο 0-0. Μαγικός ο μέσος των Κρητικών όσο και το τελείωμά του στο δεύτερο γκολ του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Αλεξιτς και Τομάς ήταν πολύ καλοί για τον Πανσερραϊκό. Ο πρώτος είχε εξαιρετικό τελείωμα στο 1-0 ενώ ο δεύτερος έκανε πολλές δουλειές στον άξονα συν ότι είχε τη μαγική ασίστ στο 1-0.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ στα 2 γκολ. Από ατομικά λάθη και κακή νοοτροπία ήρθαν δύο γκολ που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Η ΓΚΑΦΑ: Τα προσωπικά λάθη της άμυνας του ΟΦΗ έδωσαν... δικαιώματα και τα πλήρωσε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Δέλλα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ο Φωτιάς, ο οποίος ήταν σωστός και στην ακύρωση του γκολ του Μπάκιτς όταν το ματς ήταν στο 0-0 για επιθετικό φάουλ, ενώ σωστά έδωσε πέναλτι στο 1-1. Θα μπορούσε να είχε αποβάλει τον Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη αλλά δεν το έκανε και δημιούργησε νεύρα στους Κρητικούς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Σ' ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο - κυρίως στο α' μέρος - όπου είδαμε τρία γκολ. Το ματς είχε καλό ρυθμό σ' αυτό το διάστημα και ήταν καλό ότι γενικά είδαμε 4 γκολ σε μια... αγγαρεία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΠάμπλοΓκαρσία): Κατσίκας, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60' Στάικος), Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Τομάς, Άλεξιτς, Μπετανκόρ (71' Χατζηστραβός)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος (67' Μεγιάδο), Μπάκου (66' Μοσκέρα), Τοράλ (74' Γλέιζερ), Ριέρα (66' Αποστολάκης), Ισέκα (74' Φελίπε)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα