Πανσερραϊκός: Χωρίς Χοβάν και Πηλέα κόντρα στον ΟΦΗ

Πανσερραϊκός: Χωρίς Χοβάν και Πηλέα κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τη μάχη κόντρα στον ΟΦΗ και ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Χοβάν όσο και τον Πηλέα.

Όλα έτοιμα στον Πανσερραϊκό για τη μάχη κόντρα στον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των play out καθώς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των Σερρών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφήνοντας εκτός τόσο τον Χοβάν όσο και τον Πηλέα αλλά και τους Θυμιάνη, Γούλερι, Γκοτζαμανίδη, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα