Αρης: «Ερωτηματικό» για την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο

Αρης: «Ερωτηματικό» για την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο

Newsroom
ΦΑΜΠΙΑΝΟ

bet365

Ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, έκανε ατομικό και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αμφίβολος για το επερχόμενο ματς (14/4) του Αρη με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» είναι ο Φαμπινο, καθώς ο Βραζιλιάνος στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε σήμερα ατομικό και πλέον είναι «ερωτηματικό» για το ντέρμπι της Κυριακής.

Η ενημέρωση των «κίτρινων» αναφέρει τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που έχει ενοχλήσεις στο πόδι από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (14/04, 20:30)».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα