«Ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη και στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα»

«Ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη και στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Στο Μεξικό συνέδεσαν αρχικά το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα με ενδιαφέρον της Αμέρικα, ωστόσο και στην πατρίδα του «Μαγίτο» αναγνωρίζουν πως είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει εκεί.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αναγεννήθηκε στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του μέντορά του, του Ματίας Αλμέιδα, κάτι που έχουν αναγνωρίσει αρκετές φορές σε αφιερώματα στο Μεξικό.

Κάποια σημερινά ρεπορτάζ από τη χώρα των Αζτέκων έκαναν λόγο ότι η Αμέρικα τον έχει στη λίστα της, ωστόσο, όπως προσθέτουν στην πατρίδα του Μεξικανού μέσου, θα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει εκεί.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα El 10, τονίζει πως ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα και θυμίζει πως ο παίκτης έκανε τα πάντα για να φύγει από το Μεξικό και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Γι' αυτό, όπως προσθέτει, θα ήταν πολύπλοκο να επέστρεφε στο μεξικανικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του Πινέδα με την ΑΕΚ που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2027 και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ξόδεψε 6,5 εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Θέλτα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα