Παναθηναϊκός για το ΑΕΚ – Άρης: «Τα ματς των 5 πρώτων ομάδων πρέπει να γίνονται με ξένους διαιτητές»

Newsroom
Ο Γιάννης Αλαφούζος

bet365

Την αντίθεσή του στο να διευθύνουν τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Άρη Έλληνες διαιτητές εξέφρασε με θέση του ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να επισημαίνουν πως στις αναμετρήσεις των 5 πρώτων ομάδων πρέπει να υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές.

Οι αντιδράσεις για την συμφωνία της ΑΕΚ με τον Άρη προκειμένου τους δύο μεταξύ τους αγώνες να διαιτητεύσουν Έλληνες διαιτητές συνεχίζονται. Για την ακρίβεια οι Θεσσαλονικείς έκαναν αυτό το αίτημα στην Ένωση που με την σειρά της συναίνεσε σε αυτό.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτό, επισημαίνοντας πως οι αγώνες μεταξύ των 5 πρώτων ομάδων θα πρέπει να διεξάγονται με ξένους διαιτητές. Συγκεκριμένα η θέση των «πρασίνων» έχει ως εξής: «Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο - και ειδικότερα - αυτών των πλέι οφ με την παρουσία ξένων διαιτητών. Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μια ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια. Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των πλέι οφ, άρα και του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα