Παναθηναϊκός: Η ΔΕΑΒ «έκλεισε» τη Θύρα 13 για μία αγωνιστική

Newsroom
Θύρα 13

bet365

Με απόφασή της η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα την Θύρα 13 με μία αγωνιστική για όσα έγιναν, όπως τόνισε, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Να κλείσει την Θύρα 13 για μία αγωνιστική αποφάσισε η ΔΕΑΒ, για όσα έγινε (όπως τονίζει στο σκεπτικό της) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Συγκεκριμένα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, αναφέρει τα εξής: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινή της απόφαση: Επέβαλε σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη διοικητική κύρωση της προσωρινής απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για μία (1) αγωνιστική σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, επειδή κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ., στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 3-4-2024 και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου εκατό (100) φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη – Αρματολών και Κλεφτών και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, ειδικότερα δε στη θύρα 13.

Τελικώς κατόρθωσαν να εισέλθουν σ’ αυτή μαζικά περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων. Το γεγονός αυτό προκύπτει από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής. Εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 5085/2024».

Πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη Λαμία την προσεχή Κυριακή (14/4). Το αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς του Τριφυλλιού θα διεξαχθεί εναντίον του Αρη, στην 8η αγωνιστική των play offs.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα