Άρης: Απαρτία στην προπόνηση, ερωτηματικό ο Φραν Βέλεθ

Άρης: Απαρτία στην προπόνηση, ερωτηματικό ο Φραν Βέλεθ

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ είναι η μοναδική εκκρεμότητα για τον Άκη Μάντζιο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (14/4) με την ΑΕΚ στην OPAP ARENA καθώς ο Ισπανός συνεχίζει να ακολουθεί κομμάτια της προπόνησης.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από θλάση με συνέπεια να χάσει τα τελευταία παιχνίδια των «κίτρινων». Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, πλέον, συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης. Στις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και αναλόγως θα αποφασιστεί η ένταξή του στην αποστολή ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Προφανώς ο Άκης Μάντζιος θα επιδιώξει τη σταδιακή ένταξή του στην ομάδα, όπως εξάλλου σκοπεύει να ανοίξει και το rotation προς αποφυγήν μεγαλύτερης επιβάρυνσης των παικτών που πήραν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα