ΑΕΚ: Συναινεί στην πρόταση του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια

Newsroom
ΑΕΚ - Άρης

bet365

Η ΑΕΚ συναινεί στην πρόταση του Άρη να υπάρχουν Έλληνες διαιτητές και ξένοι VARίστες στα μεταξύ τους παιχνίδια για την 5η και 6η αγωνιστική των Play Off. Η ΚΕΔ θα πάρει την τελική απόφαση.

Αίτημα για να είναι Έλληνες διαιτητές στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια για την ΑΕΚ για την 5η και 6η αγωνιστική των Play Off κατέθεσε στην ΚΕΔ ο Άρης. Στο αίτημα αυτό συναινεί και η Ένωση, με τους «κιτρινόμαυρους» της Αθήνας να είναι ξεκάθαροι όπως από καιρό. Οτι δηλαδή δεν έχουν θέμα αν ο διαιτητής θα είναι Έλληνας ή ξένος στους αγώνες τους.

Την τελική απόφαση βεβαίως θα την πάρει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ωστόσο από την στιγμή που υπήρξε αίτημα από τον Άρη και συναίνεσε και η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό στα παιχνίδια των δύο ομάδων να έχουμε Έλληνες διαιτητές και ξένους VARίστες.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα